сряда, май 13, 2015

TRIBE FC Pautalia - canceled


TRIBE FC беше създаден в България, с единственното намерение да създадем среда в която ВСИЧКИ клубове и състезатели да могат да се наиграват и трупат опит в равностойни срещи, и да израстват като състезатели. С проведените два турнира досега в България смятам, че успяхме да създадем подходяща среда и във всяка една дивизия незвисимо от нивото, всеки мач беше тежък и равностоен. Някои от шампионите от по-високите дивизии, междувременно направиха и първите си професионални мачове, които ние имахме удоволствието да наблюдаваме и вътрешно да получим удовлетворението, че заедно със труда на треньорите от качествените клубове в България, сме допринесли малко с предоставянето на възможност на тези състезатели да се наиграят с конкурентни на тях опоненти. Нещо което смятаме, че липсваше на Българският ММА, където се играят предимно мениджърски мачове, и състезателите рядко играят с равностойни опоненти, което е и причината за липсата на навик да се изкарват тежки и равностойни мачове.

TRIBE FC Pautalia в Кюстендил беше спрян благодарение на целенасочените усилия на Българска Федерация ММА начело със Станислав Недков Стъки, независимо, че ги поканихме да работим заедно за този турнир. Освен заплахите които получават и други организатори на малки и по-големи турнири в България, нашият беше спрян с изрична заповед на кмета на Кюстендил да не се провежда този турнир от нас.

Заради това, от днес нататък TRIBE FC който е част от Ultimate Cage Fighting Championship, които седяха зад този проект на Балканите няма да се провеждат в България. Очаквайте следващите издания на турнира върху които работим в Сърбия, Албания, Мексико и Австралия. Въпреки всичко се надявам Българските състезатели които имат възможност да пътуват до съседните издания на турнира за да задържим Българската доминация в ранглистите доколкото е възможно.

Благодаря на всички състезатели, треньори, съдии и приятели които участваха и направиха възможни изминалите два турнира в България, и които работиха до момента по организацията на третия който бяхме принудени да откажем. Без вас този проект нямаше да може да се роди и да продължи да се развива, от днес нататък обаче това ще става извън България.

Няма коментари:

Публикуване на коментар