неделя, февруари 21, 2010

Bully Team печелят призови места на турнир по ММА в Стара Загора

На 20.02.2010 бе проведен от БФММА турнир по ММА в гр.Ст.Загора. Над 80 състезатели от 26 клуба се явиха в спортна зала „БСФС” на първото за годината състезание по смесени бойни изкуства, което Българската ММА Федерация проведе в град Стара Загора.
Изиграха се близо 80 срещи, като участниците бяха разпределени в две възрастови групи, съответно – от 16 до 20 години и над 20 години.
Официален гост на турнира бе министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков, той сподели, че се надява в бъдеще ММА да бележи повече популярност у нас.
Сред призьорите в турнира се наредиха и двамата представители на нашият отбор: Петър Петров и Мирослав Захариев.



Петър Петров (70кг) зае 3-то място в категорията си, като пътят му към финала бе спрян не от противник, а от съдийска грешка. С популяризирането на спорта ни се надяваме подобни организаторски грешки да бъдат сведени до минимум, което ще е от полза както на българският спорт като цяло така и на младите таланти като Мирослав и Петър.



Силното представяне на другата ни надежда Мирослав Захариев донесе нова титла за него и Bully Team. Това е втората титла за шампиона по събмишън файтинг (ADCC), с което доказа класата си.

Мирослав Захариев (65кг) квалификационна среща



Мирослав Захариев (65кг) полуфинал
(срещата беше кратка и изключително драматична, за щастие операторът точно в този момент снимаше със камера със затворен обектив)



Мирослав Захариев (65кг) финал и награждаване в категория до 65кг





Класиране по категории

Няма коментари:

Публикуване на коментар