събота, ноември 13, 2010

13.11.2010 Благотворителна гала вечер по ММА "Помощ за Стиви"

Благотворителна галавечер по смесени бойни изкуства беше организирана от благоевградският клуб “Ипон” с президент Иван Милчев. Проявата се състоя в зала “Скаптопара”, а събраните средства ще послужат за лечението на Стойчо Ангелов (Стиви) и неговия баща д-р Данко Ангелов. За провеждането на сблъсъците своя ринг предостави местният БК “Пирин”, председателстван от отец Андон Шавулев. Всички участници в галавечерта демонстрираха своите умения абсолютно безвъзмездно и независимо от крайният резултат на всяка среща натрупаха ценен опит и дадоха своят принос чрез спорта към нещо по-голямо и по-добро.

Преди всички на ринга стъпиха момичетата от отбора по Adb (Aero-dance-boxing), Моника, Ивет, Любомира, Катерина, Ирина и Гергана напомниха на зрителите за целта на събитието, а именно да помогнем за лечението на Стойчо Ангелов (Стиви), за да го направите:

Изпратете дарителски SMS с текст DMS STIVI на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Tel). За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС

Дарителската сметка на Стиви в лева е:
BG85 UBBS 8002 1019 9213 30, ОББ
Дарителската сметка на неговия баща е:
BG81 UBBS 8002 1019 8073 30, ОББ


Кристиян Тошков излезе на ринга пръв от отбора, налагайки високо темпо с експлозивният си стил на игра, допусна тактическа грешка и попадна в захват наложен му от по-добрият на земята състезател от Благоевградският клуб Ипон.

Сигурни сме, че повече упоритост и постоянство в тренировките ще му донесат необходимият тласък в развитието на таланта му.

В един от най-интересните и оспорвани мачове на вечерта Петър Петров успя да покаже техническо израстване и тактическа зрялост и успя да се наложи над своят противник, с което донесе победа за отбора си, и да доказа, че е истински шампион.



Пожелаваме на Петър много следващи победи и титли и бърз път към високото спортно майсторство, необходимо условие за което е многото труд и упоритост в залата.

Покрай многото хора с големи сърца тази вечер един малък човешки подвиг беше извършен от състезателят Панталей Гергов, който пропътува разстоянието от Плевен до Благоевград за своя сметка за да вземе участие в благотворителната гала и да тества и усъвършенства уменията си, които трупат с група приятели и без треньор. Поздравяваме го с постигнатата победа и му благодарим за участието в инциативата.

Не на последно място искаме да поздравим човекът с най-голямо сърце в този ден - Иван Милчев за възможността която ни предостави да използваме спорта като средство за една добра кауза, също така и за добрата техническа база която демонстрираха неговите млади и обещаващи състезатели, както и за предоставената възможност за нашият клуб да упражним и усъвършенстваме уменията си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар