неделя, януари 09, 2011

19.12.2010 International Kung Fu Champioship

На 19.12.2010 се проведе International Kung Fu Champioship в който Bully Team взе участие с трима състезатели:
Сред жените в стил Санда ни представи Илияна Илиева-Костова. Това беше второто състезание за първата дама в нашият отбор в което тя се представи блестяшо и безапелационно заслужи първата си шампионска титла. Желаем и оттук нататък само първи места на подобни и по-големи състезания.
Илияна Илиева (Bully Team) VS (Kung Fu To'a)


Севастиян Костов представи отбора в дисциплина Санда, с технична игра отказа противника си на финала във втория рунд.
Севастиян Костов (Bully Team) VS (Kung Fu To'a) (категория 70кг)


Във категория до 80 кг отборът беше представен от Владимир Павлов. На финала той се срещна с Теймур Джафари, който освен това е бе и организатор на състезанието и главен треньор в Kung Fu To'a академия. Въпреки изходът на мача със мъжеството да сложи ръкавиците срещу много по-млад от него и изгряващ шампион, г-н Теймур Джафари спечели нашето още по голямо и искренно уважение и приятелство.


За представянето си в това състезание Bully Team беше отличен с 1-во място сред отборите, следван от Kung Fu To'a с треньор Али Мофкхан и отборът на Азербайджан. Благодарим на организаторите на състезанието в лицето на Теймур Джафари, Камен Радев и Али Мофкхан. Не на последно място за помощта по време на тренировките и сътезанията на нашите приятели европейският шампион в стил санда Явор Лазаров и световният шампион в стила Камен Георгиев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар