неделя, февруари 13, 2011

13.02.2011 VipRing MuayThai Вътрешен спаринг


Днес 13.02.2011 най-добрият муай-тай клуб VipRing MuayThai с президент Кирил Пенджуров организира открит спаринг с цел психическо и техническо израстване на сътезателите от клуба. Треньорът беше подбрал двойките много подходящо, което предостави на зрителите страхотно зрелище и динамични, но равностойни срещи, а на състезателите от клуба изграждане, което е гаранция за високи спортни успехи.
"Ако всички ние: състезатели, спортисти, треньори и хора имащи отношение към спорта, дадем частица от нас както Кирил Пенджуров, спорта в България ще достигне своя апогей и ще помогне за оздравяването на нацията и силното бъдеще на подрастващите, за един по-добър живот"
Веселин Божинов (Bully Team)
В това състезание една от най-атрактивните срещи беше дамската среща между
Илияна "CutGirl" Илиева-Костова VS Йоана Маринова

Момичетата направиха интересна среща и публиката се изправи на крака и наобиколи ринга.
Освен добрата среща Илияна сътвори още един спортен и човешки подвиг:
В петък 2 дни преди състезанието на 11.02.2011 тя загуби дядо си. Денят преди мачът беше изпращането му на неговото последно пътуване. Треньорският щаб на Bully Team беше против нейното участие в състезание в това състояние. Илияна категорично отказа да отхвърли обещанието към треньора си Кирил Пенджуров и отбора си VipRing MuayThai, и без да показва мъката в сърцето си излезе на ринга и се представи достойно.
"Благодаря на Киро Пенджуров, че ме прие в отбора, на Йоанка, че се изправи срещу мен, на Весо Божинов, че така силно ме подкрепяше, на Супер Марио, който беше добър ъгъл и не на последно място на Севастиян, който беше до мен в трудните моменти!"
Сподели шампионката днес.
Аз не познавам много мъже със силата на това момиче, а ти имаш ли своето оправдание да не тренираш?

2 коментара:

  1. Прекрасена е статията, но само малка забележка.

    Изписва се Muay Thai, a не Muai Thai.

    Успех !

    ОтговорИзтриване
  2. Коригирано е благодаря за забележката :)

    ОтговорИзтриване