петък, януари 06, 2012

26.11.2011 Bulgarian Bag


Bulgarian Bag рулира!!! Ако трябва да ви предадем максимално кратко и ясно впечатлението си след организираната от Twisted Jiu Jitsu отворена и абсолютно безплатна тренировка в София с Иван Иванов, то това е най-подходящият коментар. Човекът дойде абсолютно безрезервно, екипът му донесе страшно много екипировка, която всеки имаше възможност да ползва на воля и ни показа уникални упражнения за развиване на специфична и функционална мускулна издръжливост и сила. Бяхме около 30 на тепиха, а още 20 наблюдаваха с интерес въртенето, мятането и скачането с торбата. Желание бяха заявили много повече хора, но явно не им стигна смелостта да се изправят срещу силата на торбата. Е, загубата бе единствено за тях, а торбата ще ги чака и за в бъдеще да се пробват.

Циклите, които Иван предложи бяха наистина напрягащи и позволяват да се постигне максимално ефективно натоварване за минимално време. Накрая, след около 3ч. активна тренировка и демонстрации видяхме и изпробвахме други две страхотни пособия. H.I.R.T.S – ластиците и Speed dummy определено имат място в тренировъчната програма на всеки граплер, фен на Бразилското Джу Джицу и състезаващ се атлет.

Въпреки дребните пречки, които неочаквано се появиха, Bully Team съвместно с Twisted Jiu Jitsu ще продължи да работи за запознаването на българските любители, състезатели и атлети със иновациите и последните нововъведения в спорта. Особенно такива създадено от Българи.

Материалите за статията и организацията за събитието са реалност благодарение на работата на приятелите ни от Twisted Jiu Jitsu

Няма коментари:

Публикуване на коментар