неделя, юни 05, 2011

28.05.2011 Борба за един живот 2 - Ейми


На 28.05.2011 "Bully Team" и ММА Ipon Blagoevgrad за втори път организираха благотворителна ММА вечер в Благоевград.
Ейми е на 7 години. Родена е на 03.06.2003 във Видин. Тя беше палаво дете и чакаше денят в който да тръгне на училище. Малко след рожденният и ден, на 19.06.2010 докторите и поставиха диагноза менингоенцефалит (оток на мозъка). Лекарите се борят за живота и и я спасяват, но след което Ейми се събужда но изпада в будна кома и вече 10 месеца е в това състояние. Шанс да оздравее Ейми ни дава клиниката "Биокорект" на професор Василев в Тел Авив, Израел като необходимата сума е 25 000 евро.
1. В първата среща за вечерта се срещнаха Радослав Вакашински (Благоевград) и Велислав Атанасов (Ipon - Благоевград). За Радослав това беше дебют в ММА докато Велислав е медалист от състезания по ММА и Бразилско Жиу-Житсу.
Радослав Вакашински (Благоевград) VS Велислав Атанасов (Ipon - Благоевград)- guillotine

2. Във втората среща дебютира самбистът Стоян Гяурски срещу медалистът от последното състезание по Аматьорски ММА правилник - Иван Каменаров
Стоян Гяурски (Благоевград) VS Иван Каменаров (Ipon - Благоевград) - decision

3. В третата среща се срещанха състезателите Кристиян Тошков и Симеон Баталов. Двамата състезатели направиха най-техничната среща за вечерта. Симеон Баталов (Ipon - Благоевград) беше единодушно награден за най-техничен състезател от съдиите, докато техниката на Кристиян Тошков (Bully Team) впечатли дори опитните състезатели сред гостите като Деян Топалски.
Кристиян Тошков (Bully Team)VS Симеон Баталов (Ipon - Благоевград) - decision

4. В четвъртата среща шампионът в абсолютна категория в националният турнир по Санда през месец април Георги Велков срещна техничният състезател по граплинг и бразилско жиу-житсу Юлиян Андонов
Георги Велков (Bully Team) VS Юлиян Андонов (Ipon - Благоевград) - corner stoppage

5. В петата среща медалистът от турнири по Самбо, ММА и Санда Алекс Крумов срещна Петър Силви Петров който наскоро направи професионалният си дебют на 18 годишна възраст.
Алекс Крумов (Bully Team) VS Петър Силви Петров (Ipon - Благоевград) - аrmlock

6. Шестата среща изправи един срещу друг многократният шампион по джудо и самбо, шампионът на България и медалистът от европейското първенство по бойно самбо Стефан Петров, срещу талантливият дебютант от Плевен Даниел Бетов. Даниел Бетов се подготвя заедно с миналогодишният победител в първата благотворителна гала - Панталей Гергов.
Стефан Петров (Bully Team)VS Даниел Бетов (Плевен) - choke

7. Седмата среща противопостави шампионът по свободна борба и сан-да Тодор Хриhttp://www.blogger.com/img/blank.gifстов, срещу младият състезател по бразилско жиу-житсу и граплинг Боян Банков. Техниката на игра на двамата състезатели подсказваше, че изходът от срещата ще се реши на земята.
Тодор Христов (Bully Team) VS Боян Банков (Real Pain) - Peruvian choke

8. В осмата среща Виктор Донински който се подготвя в клубът по бойно самбо "Триада-Банкя" срещна вицешампион по ММА Хубан Соколов.
Виктор Донински (Триада - Банкя) VS Хубан Соколов (Ipon - Благоевград)- guillotine

9. В деветата среща за първи път по този правилник една срещу друга се изправиха две дами: шампионката по санда и по ММА от турнира в Будапеща Илияна Илиева-Костова, срещу медалистката по бокс Анита Доганова. Двете момичета предоставиха на публиката най-динамичната среща която от първият гонг до края на мача се игра на много високо темпо. Илияна и Анита показаха, че е дощло времето и на женският ММА в България.
Илияна Илиева-Костова (Bully Team) VS Анита Доганова (Ipon - Благоевград) - RNC

10. Десетата среща която се игра по професионалният ММА правилник дебютираха Явор Лазаров който е многократен републикански шампион по ММА, Европейски шампион по сан-да и шампион по ММА на турнира в Будапеща, със многократният шампион по джудо и самбо и вицешампион по сан-да Делян Илиев.
Явор Лазаров (Bully Team)VS Делян Илиев (НСА) - decision

Усилията на организаторите и състезателите допринесоха за каузата за лечението на Ейми със събраната сума от 4240 лева. След провеждането на състезанието обаче благодарение на подкрепата на Професионална техника Войнишки, Скарабей ООД,Влаhttp://www.blogger.com/img/blank.gifд-кит ЕООД,SP Дизайн,Комплекс св.Георги, Diamanti Agency wedding events, Елит Бизнес ЕООД, Магазини IPON, Princess fahttp://www.blogger.com/img/blank.gifshion studio, Рекламно студио График 1, Sandex-sport, клуб Real Pain и BJJ Life, суhttp://www.blogger.com/img/blank.gifмата необходима за лечението на http://www.blogger.com/img/blank.gifЕйми бе събрана и тя ще замине за Израел на 12.06.2011.
Не на последно място искаме да благодарим на:
-Бисер Драганов и Пламен Сеферкин, които помогнаха за изготвянето на плаката.
-Александър Тосков ръководител на Godech Fight CLUB за съдийстването
-Анита Петрушинова за заснемането на събитието
-Мирослав Захариев за подготовката на кюстендилската част от отбора
-На Sandex Sport, MMA-Bulgaria и BJJ Life за подкрепата към отбора
-и на всички които дойдоха за да помогнат за едно добро дело

Няма коментари:

Публикуване на коментар