вторник, юни 21, 2011

REAL PAIN CHALLENGE–БИТКАТА ЗА КРЕПОСТТА–ИСТИНСКИТЕ БИТКИ


За първи път в България почитателите на ММА ще може да се насладят на професионален двубой между жени. Илияна Костова от столичния клуб „БУЛИТИЙМ” и Дороти Любенова ще покажат дали жените имат място в агресивната дисциплина ММА. Това ще се случи на 25 Юни по време на състезанието “Real Pain Challenge – Битката за крепостта – ИСТИНСКИТЕ БИТКИ”. Турнирът ще се състои в Атракцион „Калоянова крепост” край Велико Търново и е поредното издание от веригата “Real Pain Challenge”.

Осем на брой срещи за подготвили организаторите от „Българската Федерация по Смесени Бойни Изкуства”, Христо Христов и Любомир Геджев.

Изненада е промяната на противника на Росен Димитров. По първоначална информация Шампионът ни по Самбо трябваше да премери сили с Матей Трухан, но от тима на хърватина са преценили, че боецът не е готов да излезе срещу опитния боец. Достоен негов заместник организаторите са намерили в лицето на Даниел Джебиц от Хърватска. Официална статистика на Джебиц е 8 победи и 6 загуби.

Преди така очакваната топ среща за вечерта, публиката ще има възможността да наблюдава и срещите между представителите на руския боен клуб „ RussFighters” - Иманали Гамзатханов срещу Иван Иванов и Багаудин Шарапутинов срещу Светлозар Савов. С голям интерес се очаква и дебютa на Витя Стадницкий срещу Юлиян Чиликов, както и двубоя между Христо Христов и Веселин Иванов, наричан с прозвището „Лудия”.

С атрактивната файт карта емоциите за зрителите няма да свършат, тъй като след приключване на състезанието вечерта ще продължи в музикалната компания на Галена и Кали.
Официалната пресконференция за журналисти и кантарът за състезателите ще се състоят в Петък, 24.06 от 12:30ч. в Атракцион „Калоянова крепост”.
За повече информация тел. 0892 450 995.

25.06.2011г.
Атракцион „Калоянова крепост”
Начало: 20:30ч.
Тел. за резервации: 0888 99 22 77

Ето и цялата файт карта на “Real Pain Challenge – Битката за крепостта – ИСТИНСКИТЕ БИТКИ”:

„REAL PAIN CHALLENGE–БИТКАТА ЗА КРЕПОСТТА–ИСТИНСКИТЕ БИТКИ ”
25.06, FIGHT CARD

Среща № 1/ ММА/ Категория 84кг.
Димитър Казаков - Пламен Петков


Среща №2/ ММА/ Категория 96кг.
Юлиян Чиликов - Витя Стадницкий

Среща №3/ ММА/ Категория 72кг.
Валентин Николов - Стоян Петков

Среща №4/ ММА/ Категория 48кг.
Илияна Костова - Дороти Любенова


Среща №5/ ММА/ Категория над 77кг.
Иван Иванов - Иманали Гамзатханов ( Русия )

Среща №6/ ММА/ Категория над 71кг.
Христо Христов - Веселин Иванов

Среща №7/ ММА/ Категория 84кг.
Светлозар Савов - Багаудин Шарапутинов ( Русия )

Среща №8/ ММА/ Категория 77кг.
Росен Димитров - Даниел Джебиц ( Хърватска)

Няма коментари:

Публикуване на коментар