събота, април 20, 2013

20.04.2013 BFMMA National AMMA Championship. Stara Zagora, Bulgaria.



Добро представяне на целият отбор на Държавното ММА първенство в Стара Загора 20.04.2012 - доминантна, комплексна и технична игра от всички!
Дани Бетов със зрелищен страйкинг и технични ескиваши, но скъпо плати за грешка която му коства по-добро класиране:
до 21 години 65 кг
Радостин Иванов (Хоуп) VS Даниел Бетов (Bully Team) - guillotine


Петър Петров със тежки удари и комплексна игра в стойка и земя, за тази среща се наложи да подадем контестация, която първоначално беше уважена от съдиите и в последствие отхвърлена.
до 21 години 84 кг
Сабри Лютви (Бойно Самбо) VS Петър Петров (Bully Team) - split decision


Емил Асенов направи дебютът си на ММА, и донесе медал за отбора. Очакваме следващото му представяне и сме сигурни, че ще израсне още като комплексен състезател:
мъже 65 кг
Емил Асенов (Bully Team) VS Ованес Патвакенян(Десант) - RNC


Делян Илиев остави съдиите без работа като свърши всичките си противници до финала: търпелив, методичен и комплексен той се възползваше от всяка грешка на опонентите си за да доминира мачовете си:
мъже 70 кг
Делян Илиев (Bully Team) VS Явор Йовчев(Недьо Ранчев) - RSC

мъже 70 кг
Константин Манолов (ММА Варна) VS Делян Илиев (Bully Team) - armbar

мъже 70 кг
Делян Илиев (Bully Team) VS Генади Русанов (Посейдон Пловдив) - tapout GnP


Стефан Петров наложи техничната си игра до финала:
мъже 70 кг
Стефан Петров (Bully Team) VS Румен Мирчев (Бокидо) - decision

мъже 70 кг
Стефан Петров (Bully Team) VS Павел Владев (Влас) - decision

на финала се срещнаха двама съотборници Делян Илиев и Стефан Петров. Макари лишен от желанието да нанесеш поражение на противника, мачът беше приятелско надиграване в което надделя Стефан с което стана Държавен Шампион на България и си осигури място в националният отбор.
мъже 70 кг
Делян Илиев (Bully Team) VS Стефан Петров (Bully Team) - decision


В организационно отношение турнирът впечатли със предоставянето на треньорските щабове на разбираем и удобен списък на срещите и редът им. Жребият беше съобразен така, че съотборници можеха да се срещнат само във финални мачове. Все още има какво да се желае по отношение на съдийството като, най-голям недостатък на което може да се посочи неточкуването на реверси и суипове, както и липсата на степенуване на позициите на земята, тъй като отгоре в гард не е същото като отгоре в маунт - неща които с развитието на Българският ММА се надявваме да бъдат изчистени. Друго приятно впечатление направи все по-комплексната игра на състезателите и от други клубове като например Десант и Бокидо и многото оспорвани, технични и равностойни срещи, което е показател за все по-доброто ниво на нашият спорт в България.
Благодарим на останалата част от отбора и приятелите които не се състезаваха но оказаха незаменима помощ в подготовката и работата по време на състезанието за представянето на нашите състезатели: ъгълът на състезанието - Севастиян Костов и Явор Лазаров, Петър Славов, Вики Теофилова, Валя Димитрова - която стоя зад камерата по време на всичко срещи на отбора, Георги Петров - който пое много от задълженията по време на пътуването и отсъствието на треньори и състезатели в София, на треньорите Емил Апостолов и Юлиян Христов, чийто опит все повече си личи в представянето на нашите състезатели.

Bully Team побеждава с подкрепата на:
- Красиви Тела
- Sandex Sport
- BJJ Life
- MMA Bulgaria

Шампионите от Bully Team записват постиженията си на Стената на Славата на отбора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар