събота, април 27, 2013

27.04.2013 ЧРД на Стефан и Георги Петрови и Fight 4 Life в клуб Маската



На 27.04.2013 бяхме поканени да отпразнуваме рожденният ден на бнашите съотборници близнаците Стефан и Георги Петрови в клуб Маската в Студентски град. Вместо традиционните торти и подаръци младите шампиони ни изненадоха с друго: бяха уговорили входът от клуба тази вечер да отиде за каузата на Fight 4 Life III.
Благодарим на всички приятели които дойдоха, на персонала и на Милена Славова която пя същата вечер в клуба, останалото беше рок, купон и пожарната команда.
Стефан и Георги ни дадоха пример за хора с огромни сърца, от които всеки може да вземе пример!
Стефан също така е един от бойците които ще вземат участие в галата Fight 4 Life III на 10.05.2013 организирана от спортните клубове Mma Ipon и Fight Club Bully Team.

Тя ще е на 10 май в Благоевград ,зала Скаптопара от 19.00 часа.Входа ще е минимум 5лв (като може да дарите колкото прецените )
Всички бойци ще се състезават без заплащане!! Организацията на галата е напълно безплатна.Никой от клубовете няма да вземе пари!!! Работим с бюджет от 0 лева!
Милена Живкова Янева е млада майка, която е готова на всичко за да живее и отгледа 5-годишния си син. Това, което трябва и иска, е да се подложи на таргетно лечение, което става с прием на точно определено лекарство по точно определена схема. Въпросното лекарство се предлага само от една фирма в България - Roche и лечението с него за месец е 20 000 лв, която сума е непосилна за младата жена. Лекарството не се поема от НЗОК към момента и не се знае кога и дали въобще някога ще се поеме. За начало на терапията изискват сумата за 3 месеца, понеже е безсмислено да се прилага, ако не може да направи поне три курса.
Нека опитаме като за начало да съберем 60 000 лв за да може една млада майка да продължи да се радва на усмивката на детето си.

Fight Card
1- 78 kg Радослав Вакашински (Ипон) VS Борислав Лазаров (Bully Team)
2- 68 kg Ognjen Jerkovic (MMA Little Wonder Crew) VS Симон Николов (Плевен ММА)
3- 71 kgМартин Йорданов(Ипон) vs Борислав Трайков (Олимп –Петрич)
4- 66 kg Веселин Дуков(Pitbulls Bokido) VS Емил Асенов (Bully Team)
5- 72 kg Христиан Георгиев (Pitbulls Bokido) VS Стефан Петров (Bully Team)
6- 77kg Кристиян Апостолов(Ипон) vs Стефан Гиуров (Олимп-Петрич)
7- 72 kg Станислав Чолаков (Pitbulls Bokido) VS Делян Илиев(Bully Team)
8- 63 kg Азим Ишанхаджаев(Ипон) VS Дани Бетов (Bully Team)
9- 77 kg Nemanja Milkovic (MMA Little Wonder Crew) VS Явор Лазаров (Bully Team)

Няма коментари:

Публикуване на коментар