неделя, април 27, 2014

27.04.2014 TRIBE FC Grappling Tournament

Следващият ден на TRIBE FC продължи със граплинг схватките по правилата на турнира:
Два рунда по 10 мин, с една минута почивка между тях. Ако в срещата няма събмишън и двамата състезатели отпадат от схемата на турнира освен на финалът където трябва да се играе до златна точка: Доминираща позиция задържана за 3 секунди.
Целта на този правилник е да бъдат стимулирани качествата необходими за ММА, а именно стремежа да "завършиш" противника. Резултатът беше динамичен и атрактивен граплинг турнир в който всички срещи завършиха със събмишън.

Отново пълната абсолютна категория при жените даде възможност на състезателките, най-сетне да срещнат в състезателна среда опоненти от други клубове. Надяваме се след това начало женският граплинг да добива все повече популярност и развитие.
Неда е една от най-талантливите ни състезатели с голямо бъдеще, качествата и младостта и обещава голямо бъдеще в спорта ако продължи да следва така отдадено пътят както досега. Това представяне на Неда Христова я нареди №5 в ранглистата на TRIBE FC в Граплинга категория абсолютна:
Неда Христова (Bully Team) VS Веселина Петрова (Open Mat BJJ) - guillotine


Противничките от от финала на ММА турнира имаха възможност да се срещнат отново, но този път в граплинг правилата. Хубава възможност за Анита беше възможността да премери сили срещу една от най-добрите граплъри сред жените в тази категория в региона. Това представяне на Анита Доганова я нареди №4 в ранглистата на TRIBE FC в Граплинга категория абсолютна:
Анита Доганова (Bully Team) VS Менка Стояноска (Strongest) - RNC


След Анита Виктория имаше този шанс, по-сериозна подготовка може да даде и по-добър резултат. Това представяне на Виктория Теофилова я нареди №3 в ранглистата на TRIBE FC в Граплинга категория абсолютна:
Виктория Теофилова (Bully Team) VS Менка Стояноска (Strongest) - guillotine


Георги се срещна с един от младите таланти от Pitbulls Bokido. Това представяне на Георги Петров го нареди №6 в ранглистата на TRIBE FC в Граплинга категория -70 кг:
Георги Петров (Bully Team) VS Даниел Гьорев (Pitbulls Bokido) - toehold


Дидо въпреки сериозната контузия на коляното се състезава в две категории. В категория 70 срещна един от най-титулуваните граплъри в България
Делян Илиев (Bully Team) VS Веселин Дуков (Pitbulls Bokido) - heel-hook


В по-горната категория техниката му не беше достатъчна да надделее над друг състезател
Делян Илиев (Bully Team) VS Теодор Тодоров (Pitbulls Bokido) - reverse heel-hook


Това не спря Дидо да се изправи в абсолютна категория срещу много по-тежкият Ристо Янев от Македония. Това представяне на Делян Илиев го нареди №4 в ранглистата на TRIBE FC в Граплинга категория -70 кг:
Делян Илиев (Bully Team) VS Ристо Янев (Strongest) - americana


Иван и Роберто направиха много атрактивна среща. Това представяне на Иван Колев го нареди №2 в ранглистата на TRIBE FC в Граплинга категория -61 кг
Иван Колев (Bully Team) VS Роберто Петров (Дупница) - armbar


Двамата приятели извън ринга премериха сили в състезателна среда. Това представяне на Даниел Бетов го нареди №2 в ранглистата на TRIBE FC в Граплинга категория -70 кг
Даниел Бетов (Bully Team) VS Виктор Павлов (Martial Animals) - achilles lock


Bully Team побеждава с подкрепата на:
- Tribe Fight Wear
- MMA Bulgaria
Първият турнир от веригата TRIBE FC стана възможен с иключителната подкрепа на Марин Чонгов и Боксов клуб "Академик", които предоставиха залата и помогнаха в организацията по начин по който сами не беше възможно да се справим.

За още снимки и коментари моля посетете страницата ни във Facebook.

Няма коментари:

Публикуване на коментар