вторник, декември 09, 2014

Tribe FC athlethes: Gyulten Kotelov


Гюлтен Котелов тренира и се състезава от отбора на Аргус Казанлък. В TRIBE FC Dominator на 25.10.2014 стана двукратен шампион в Дивизия В категория - 66 кг.

TRIBE FC: Кажете няколко думи за себе си, и как се разви състезателният ви път от първият турнир до този?

Гюлтен Котелов: Казвам се Гюлтен Котелов на 23години от гр.Казанлък.Тренирам и се състезавам за "АРГУС"Казанлък. След първият турнир присъствах на още две състезания в които спечелих два златни медала.

TRIBE FC: Разкажи ни как протече подготовката ти?

Гюлтен Котелов: Подготовката протече отлично и както винаги тежко, като изключа тежкият грип който преживях се представих чудесно на тренировките.

TRIBE FC: Съгласно правилата на TRIBE FC, на следващият турнир трябва да се състезаваш в по-горна дивизия, как чувстваш подобно предизвикателство?

Гюлтен Котелов: Чудесно ще е да се състезавам с по опитни от мен ще е весело и ще трупам опит.

TRIBE FC: Има ли опонент (независимо Български или чуждестранен състезател) с който би искал да премериш сили в клетката ако е възможно?

Гюлтен Котелов: Нямам големи претенции към опонентите си, просто да са на моето ниво, или по високо, така ще е по интересно на публиката, а това е една от целта ми в срещите, да бъде забавлявана публиката и нека по-добрия победи.

TRIBE FC: Какво ти хареса в организацията и какво според теб може да се подобри в организацията на турнира?

Гюлтен Котелов: Всичко беше на ниво.Поздравления!

TRIBE FC: Какви са следващите предизвикателства за които започваш да се готвиш оттук нататък?

Гюлтен Котелов: Продължавам да тренирам здраво.Надявам се в по скоро бъдеще да се пробвам и на профи срещи.

TRIBE FC: Можеш да благодариш на хората или организациите които са ти помогнали, както и на тези които чувстваш важни за теб?

Гюлтен Котелов: Благодаря на треньорът си, Красимир Аладжов за търпението и съветите, на момчетата от залата, на магазин за хранителни добавки "Санта Моника", „Акаунтинг Профитс“ и бар „Панорама“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар