петък, ноември 14, 2014

TRIBE FC coaches: Svetoslav Zhelev


СКБС "ММА-Варна" спечели купата за отборен шампион на турнира TRIBE FC Dominator проведен на 25.10.2014 в зала Триадица, София. На турнира отборът произведе 5-ма шампиони и един вицешампион. Преди конкуренцията на турнира, Варненци трябваше да се преборят с неблагоприятните климатични условия на прясно завалялия сняг по пътя към София.

TRIBE FC: Представете си и разкажете вашата спортна история и историята на клуба?

СКБС "ММА-Варна": Клубът ни бе създаден преди две години. Сравнително нов е, но за сметка на това треньорът ни е с дългогодишен опит в този спорт. Благодарение на него клубът ни се развива с невероятно темпо и малцина са тези, които достигат такива успехи за толкова малко време. Треньорът ни е намерил най-правилната рецепта за откриване и създаване на добри и запомнящи се състезатели. Това, което прави клуба ни добър е доверието, което имаме помежду си, това което ние имаме към треньора и съответно той към нас. За да има добър тим на първо място трябва да има разбирателство, добро отношение и доверие.

TRIBE FC: Какво отличава вашата система на подготовка от останалите клубове според вас? Повдигнете малко завесата над успешната подготовка за последното състезание?

СКБС "ММА-Варна": Едва ли има клуб, който би разкрил тайните си. Ние също не бихме го направили, но това което отличава нашата подготовка от тази на всички останали и непрестанната работа през цялата година, огромните усилия от страна на треньора и борбения дух на момчетата, които с всички сили се стараят да се докажат и да защитят името на клуба, който сме създали.

TRIBE FC: Коя част от треньорската работа определяте като най-важна според вас?

СКБС "ММА-Варна": Най-важната треньорска работа е да открие истинския състезател и да го реализира като такъв.

TRIBE FC: Какво ви хареса в организацията на турнира?

СКБС "ММА-Варна": Въпреки тежките и неблагоприятни условия, организацията на турнира беше на ниво. С голямо очарование приветствахме факта, че съдиите не ощетиха нито един от състезателите. Както нашите, така и на останалите участващи клубове. Отправяме специални благодарности към съдиите.

TRIBE FC: Какво може да се подобри в организацията на турнира TRIBE FC?

СКБС "ММА-Варна": Има, разбира се, какво още да се желае. Дано на следващия турнир да няма противоречия между участващите отбори, и кантара да е в деня преди състезанието. Другото, което може да се наложи като тенденция и при аматьорските първенства е помощта от ваша страна за намирането на място за престой и така нататък.

TRIBE FC: Какви са следващите предизвикателства, за които започвате да се подготвяте оттук нататък?
СКБС "ММА-Варна": Следващото участие, което планираме ще бъде в град Бургас на 08.11.2014г., така че подготовката ни продължава.
(Забележка: На турнира в Бургас, ММА Варна отново станаха първи отборно!)

TRIBE FC: Можете да благодарите на хората или организациите които са ви помогнали, както и на тези които чувствате за близки?

СКБС "ММА-Варна": Искаме да отправим огромни благодарности към треньора ни – Светослaв Желев, който непрестанно се старае, за да ни подготви по най-добрия начин. Също така искаме да благодарим на многобройните членове на СКБС "ММА-Варна". Благодарим и на вас за добрата организация и добронамереното Ви отношение. Благодарим на всички, които ни подкрепят истински.

Няма коментари:

Публикуване на коментар